-->
Tel: 0721-264-321

Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conectare la PC

Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conectare la PC

Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conectare la PC

174,60RON
Quantity :
Produsul este un programator pentru cipuri EEPROM de tip 93C46 93C56 93C66 93C76 si 93C86, respectiv, de 128*8, 256*8, 512*8, 1024*8 si 2048*8 baiti capacitate. Aceste cipuri se folosesc in aparatura de larg consum pentru stocarea setarilor si depanatorii si tehnicienii au nevoie sa programeze si sa verifice asemenea cipuri.

Programatorul functioneaza cu o baterie de 9V de sine statator, permitand copierea si verificarea identitatii EEPROM-urilor introduse in soclurile de pe aparat in numai cateva secunde. Durata de functionare continua de la o baterie de 9V PP3 (6F22) obisnuita este de peste 30 de ore. Se preconizeaza o utilizare de numai 10 secunde pana la 5 minute pe teren, astfel, bateria va tine cel putin cateva luni de zile.

Comanda verificarii si a programarii se face cu 2 butoane pe panoul frontal, iar indicatia functionarii si a succesului sau a esecului operatiei se face cu un LED multicolor. Aparatul este special conceput pentru tehnicieni, putand fi operat cu o singura mana. Cipuri EEPROM smd se pot conecta prin soclu specializat sau cu fire, direct in circuit, atat timp cat se asigura separarea alimentarii si sau a altor sarcini din circuitul de depanat.

De asemenea, programatorul este prevazut cu o mufa de conectare seriala la PC, si, cu software-ul furnizat separat de A.D.Electrocom, poate fi utilizat pentru stocarea si incarcarea de pe calculator a datelor EEPROM-ului conectat in soclu, vizualizarea datelor (hexazecimal si ascii), precum si alte operatii.

A.D.Electrocom poate furniza separat, software de calculator PC si cablu serial RS232 sau adaptor USB serial specializat pentru acest produs. Acestea reprezinta produse de sine-statatoare care se comanda separat. Va rugam sa consultati catalogul produselor A.D.Electrocom in acest sens.

Produsul este realizat de A.D.Electrocom la comanda clientului. Aspectul si unele detalii pot varia, dar functionalitatea va ramane aceeasi. A.D.Electrocom isi rezerva dreptul de a imbunatati produsul. Imaginile sunt orientative.